Cariere
Admin 02-06-2023

Un simplu job sau o carieră în vânzări?

Sunteti in cautarea unei oportunitati de cariera in domeniul imobiliar, unde sa va puteti folosi abilitatile si cunostintele dvs. pentru a contribui la dezvoltarea unei afaceri in plina expansiune? Atunci IMOLICITATII.RO este locul potrivit pentru tine!

Suntem in cautare de agenti si manageri motivati, cu spirit de echipa si dornici sa se alature unei echipe inovatoare si dedicate, care isi propune sa faca diferenta in piata imobiliara prin intermediul licitatiilor online.

Ca membru al echipei noastre, vei avea oportunitatea de a lucra cu proprietari, cumparatori si alte parti interesate, de a dezvolta relatii de afaceri durabile si de a contribui la crearea unei experiente pozitive pentru toti participantii la licitatii.

Daca esti pasionat de imobiliare si esti gata sa iti pui in valoare abilitatile, te invitam sa ne contactezi astazi pentru a discuta despre oportunitatea de a te alatura echipei noastre IMOLICITATII.RO. "

La noi, fie că discutăm de o colaborare full time, sau cu program flexibil, vă încurajăm să dați valoare tranzacțiilor imobiliare și să aduceți o contribuție marcantă în cadrul companiei noastre. Credem că putem contribui cu toții la o lume imbiliară mai bună, să aveți libertatea de a vă imbunătății stilul de viată, meseria în această companie.

Recompensăm rezultatele venite din determinarea, motivația și creativitatea de care dați dovadă. Vă provocăm să ne participați la reinventarea modului în care sunt cumpărate și vândute proprietățile imobiliare în România. Vă mulțumim că v-ați gândit să lucrați cu noi.

Pozitii disponibile la noi:

Manager Vânzări: 

Căutam manageri cu experiență în tranzacții imobiliare care să își asume construirea si cresterea echipelor de vanzari si a  bazelor de date de clienți, parteneriate cu firmele imobiliare sau freelanceri imobiliari individuali ca și furnizor de platformă dedicată pentru licitații imobiliare.

Candidații sunt așteptați să completeze formularul de AICI

Așteptăm ca si candidat ideal un om de echipă, cu relații și cunoștințe bune în industrie, abilități de management și dezvoltare a afacerii. De asemenea, cerem de la candidatul ideal capacitatea de a lista la licitație un volum mare de proprietăți. O experiență de peste 3 ani în vânzări / management / marketing imobiliar este de preferat.  Remunerația va include salariul, bonus procentual și alte beneficii în funcție de rezultate.

Licitația imobiliară este o soluție de vânzare pe care am introdus-o în piață pentru a veni cu soluții la proprietarii care nu reușesc vânzarea în sistem clasic prin intermediari imobiliar. Mulți proprietari de proprietăți nu o cunosc, sau nu o înțeleg. Din acest motiv avem nevoie de profesioniști calificați în vânzări pentru a prezenta multiplele beneficii, avantaje ale vânzărilor rapide la licitație.

Pentru candidatul ideal poate fi o ocazie interesantă de a începe o carieră în domeniul vânzărilor de proprietăți imobiliare la licitație.

Agent de licitație

IMOLICITATII.RO caută agent cu sau fără experiență în vânzări imobiliare care să fie responsabil pentru construirea unei bazei de date de clienți în domeniul imobiliar rezidențial/comercial/industrial.

Deasemenea căutăm să încheiem parteneriate cu agenți locali pentru a dezvolta și facilita afaceri între IMOLICITATII:RO și firme imobiliare sau freelanceri, ca furnizori de lead-uri pentru platforma de licitații imobiliare (vezi si sectiunea ImoPro din site). IMOLICITATII.RO vă va ajuta cu generarea de lead-uri și în plus vă asigurăm training specific.

Candidații sunt așteptați să completeze formularul de AICI

Specialist Marketing

Cautam un Specialist Marketing talentat si creativ pentru a se alatura echipei noastre de licitatii imobiliare. Candidatul ideal va avea experienta in dezvoltarea si implementarea de strategii de marketing online si offline, crearea si gestionarea campaniilor publicitare, precum si cunostinte solide despre piata imobiliara.

Responsabilitati:

  • Crearea si implementarea de strategii de marketing online si offline pentru promovarea serviciilor noastre de licitatii imobiliare
  • Dezvoltarea si gestionarea campaniilor publicitare prin intermediul diferitelor canale, inclusiv social media, email marketing si publicitatea online
  • Analizarea datelor si a tendintelor de piata pentru a identifica oportunitati de crestere si imbunatatire a serviciilor noastre
  • Colaborarea cu echipa de vanzari pentru a dezvolta materiale de vanzare si prezentare, precum si pentru a identifica oportunitati de crestere a afacerii
  • Monitorizarea si raportarea performantei campaniilor de marketing si a bugetului alocat

Cerinte:

  • Experienta anterioara in dezvoltarea si implementarea de strategii de marketing online si offline, preferabil in industria imobiliara
  • Cunostinte solide despre piata imobiliara, tendinte si comportamentul consumatorilor
  • Experienta in crearea si gestionarea de campanii publicitare pe diverse canale, inclusiv social media, email marketing si publicitate online
  • Abilitati excelente de comunicare si colaborare, precum si capacitatea de a lucra in echipa
  • Cunostinte avansate de limba engleza

Daca esti pasionat de marketing si esti pregatit sa te alaturi unei echipe dinamice si inovatoare, te rugam sa ne trimiti CV-ul tau si o scrisoare de intentie. Iti oferim oportunitatea de a-ti dezvolta cariera intr-un mediu stimulativ si inovativ.

 

Loading...
Loading...
Loading...

Se proceseaza