ImoPro
Admin 02-06-2023

Bine ați venit la imolicitatii.ro PRO  

Profesioniștilor din industria imobiliară le oferim acces gratuit la o interfață personalizată pentru a colabora cu noi. Acest mod convenabil de lucru permite profesioniștilor să obțină comisioane în plus fără probleme.

De ce să te alături...

Recunoaștem importanța construirii unei reputații puternice ca agent imobiliar. Împreună, ne vom asigura că te sprijinim în călătoria ta spre succes prin crearea unui serviciu de licitație care aduce valoare atât pentru tine, cât și pentru agenția ta imobiliară.

Modelul nostru de colaborare îți poate aduce venituri suplimentare prin intermediul tranzacțiilor la licitație, precum și prin generarea de clienți și vânzători motivați. Prezentarea proprietăților clienților tăi prin metoda noastră este un argument puternic atunci când vine vorba de obținerea de noi contracte exclusive.

Vei lucra cu o echipă de experți imobiliari pentru a te ajuta să-ți construiești și să-ți conduci propria afacere imobiliară dacă ești interesat să te alături. Ai libertatea de a alege să lucrezi de oriunde pentru a-ți menține un echilibru între viața personală și cea profesională, fără investiții!  

Beneficiile partenerilor:


Obții acces in contul tău personalizat

  • Câștigi comision odată cu închiderea unei tranzacții imobiliare unde tu ai fost factorul determinant. Până la 70%!
  • Tranzacțiile sunt transparente, securizate
  • Alegi cum vrei să lucrezi REMOTE, HIBRID, LA BIROU
  • Niciun cost pentru afilierea ta la imolicitatii.ro
  • Niciun cost lunar

Căutăm parteneri locali freelanceri, agenți imobiliari, brokeri cu sau fără experiență. În relația de colaborare cu noi, este necesar să te identifici ca persoană juridică sub Codul Caen 6831. Te invităm să devii membru imolicitatii.ro PRO. Abonamentul este gratuit, pe bază de contract și durează doar câteva minute.

Inregistrează-te acum AICI!

Loading...
Loading...
Loading...

Se proceseaza