Vreau să vând
Admin 02-06-2023

DE CE SĂ VINZI LA LICITAȚIE.

AVANTAJELE VÂNZĂRII LA LICITAȚIE.

Poți obține cel mai bun preț pentru proprietatea ta, prin vânzarea acesteia către un cumpărător motivat. Concurența dintre cumpărători determinați poate produce rezultate excepționale, iar depozitul de avans la terminarea licitatiei prin semnarea precontractului previne întârzierile și renegocierile.

Rapiditate: 


Vânzarea prin licitație este rapidă, cumpărătorul fiind angajat prin semnarea precontractului începând cu momentul în care este desemnat ca ofertant câștigător și garantând acest lucru prin plata unui depozit de garanție/rezervare nerambursabil de 5-10% din preț.

Transparență: 


Procesul de licitație oferă transparență, toate părțile interesate putând licita pentru proprietatea ta, cu rezultate excepționale adesea obținute prin concurența dintre ofertanți hotărâți. Prețurile de vânzare obținute prin licitație depășesc adesea așteptările inițiale ale vânzătorilor.

Cel mai bun preț: 

Este dovedit că atunci când cumpărătorii concurează cu investitori profesioniști la licitații, se obțin rezultate remarcabile. 

Vezi ghidul nostru complet AICI

O descriere a termenilor folosiți pentru o înțelegere mai bună găsiți AICI

PAȘII VÂNZĂTORULUI:

Explicarea pasilor procesului de listare la licitatie

Începeți prin înregistrarea dumneavoastra ca utilizator pe site prin crearea unui cont. Este simplu, accesati sectiunea Sign In - Înregistrare. Vi se va cere să acceptați termenii și condițiile de utilizare a site-ului precum și agrearea politicii de confidențialitate prin bifarea casuțelor indicate. Odată acceptate sunteți oficial utilizator al site-ului și aveți posibilitatea de utilizare. Întâmpinați probleme? Suntem la un apel distanță, nu ezitați să ne contactați.

Odată creat contul puteti opta să urcati datele proprietății pe admin-ul contului de unul singur sau prin intermediul unui manager de cont dedicat. Contactați-ne pentru a stabilii detaliile vânzării la licitație. Atunci când ne veți da instrucțiuni să continuăm procesul, vă vom cere să semnați electronic documente legale obligatorii ce contin termenii comerciali pe care să le citiți și să le aprobați. Alegeți una din variantele de tarifare care vi se potrivește și tranzacția securizată poate începe. Detaliile proprietății dvs. sunt încărcate pe site-ul nostru web și în planul nostru de marketing dacă ați optat pentru astfel de servicii. Convenim împreună data și ora la care se va începe/termina licitația pentru a încheia tranzacția dumneavoastră.

Vă putem ajuta gratuit cu estimarea valorii proprietății dumneavoastră în situația în care ați optat pentru una din variantele cu plată anticipată. Veți primi sfaturile potrivite legate de poziționarea strategică a prețului de listare. Înțelegeți diferența între PREȚUL ORIENTATIV sau cum mai este denumit PREȚUL GHID cel care va fi afișat pe site și PREȚUL DE REZERVĂ, preț care nu va fi afișat cumpărătorilor. PREȚUL GHID Este prețul orientativ de la care pornește licitația, care va fi aprobat împreună cu dvs, înainte de listare și de începerea marketingului. Sistemul setează automat ca o recomandare cu 10% sub prețul de rezervă, prețul ghid. Însă puteți opta să modificați așa cum doriți. PREȚUL DE REZERVĂ Prețul de rezervă reprezintă așteptările minime ale dumneavoastră legat de tranzacție. Acesta este nivelul sub care nu vom fi autorizați să vindem proprietatea.

MARKETING Dacă ați optat pentru unul din serviciile care includ marketarea profesională a proprietății dumneavoastră de către noi începe imediat. Promovăm proprietățile listate online/offline/social media, MLS-uri locale și pe site-uri de profil care funcționează și produc rezultate. VIZIONĂRI, ZILE DESCHISE Vizionările vor fi organizate într-un cadru sigur și controlat, după ce cumpărătorii s-au înscris prealabil pe platforma noastră. Astfel, veți putea să vă asigurați securitatea propriei proprietăți. În funcție de pachetul de marketing ales vă putem ajuta cu organizarea evenimentelor de tip Zile Deschise pentru testarea interesului unde se pot efectua vizionări în plus la proprietatea dumneavoastră. Potențialul cumpărător trebuie să se înregistreze și înainte de ofertarea la licitatie, trebui să facă dovada fondurilor de achiziție și să plătească imediat dacă a fost declarat ofertant căștigător.

Licitarea are loc online după un proces de înscriere a cumpărătorilor, toate detaliile de licitare sunt pe site-ul nostru în secțiunea proprietății la Istoric Licitație. Trebuie să știți că dacă alegeți să vindeți prin această metodă de vânzare, licitația online se închide la data și ora convenite. O prelungire de 5 minute se adaugă automat dacă ofertele sunt făcute în ultimele 5 minute ale licitației. Acest proces continuă până când se scurge o perioadă completă de 5 minute fără alte oferte și ne asigură că obținem cel mai bun preț posibil pentru proprietatea dumneavoastră. Este declarat câștigător al licitației cel mai mare ofertant care atinge PREȚUL DE REZERVĂ! Odată atins prețul de rezervă vă obligă să închideți tranzacția. În situația în care nu mai doriți acest lucru cumpărătorul vă poate solicita daune interese. Dacă prețul de rezervă nu a fost atins nu există câștigător al licitației. Cu toate astea etica profesională ne obligă să vă facem cunoscută cea mai mare ofertă primită pe care o puteți analiza, accepta sau nu.

La încheierea licitației, depozitul de rezervare este plătit de către ofertantul cumpărător declarat câștigător. Fiind o situație importantă a tranzacției, vă ajutăm cu gestionarea managementului închiderii tranzacției, de la ofertare, precontract, contract de vânzare. Toți pașii sunt atent monitorizați.
Loading...
Loading...
Loading...

Se proceseaza