Modalități de licitare
Admin 02-06-2023

LICITAȚIA ONLINE


Pentru a participa la licitație, vă rugăm să vă înregistrați pe site-ul nostru și să urmăriți cu atenție termenii și condițiile licitației. În plus, vă recomandăm să consultați informațiile și documentația privind proprietatea înainte de a participa la licitație. Deasemenea pentru participarea la licitatie este necesar sa dispuneti de un card de debit sau de credit cu sumele de avans disponibile. Suma se va bloca automat pe card la momentul în care sunteți declarat câștigător.

Licitarea online este simplă pe site-ul nostru. Pentru a începe, găsiți-vă proprietatea și conectați-vă utilizând adresa de e-mail și parola dvs. sau creați un cont dacă nu aveți unul. Asigurați-vă că dispuneți de minim 5% din preț cu titlul de avans ce se va plăti imediat dacă sunteți declarat câștigător.

După ce v-ați conectat la contul dvs., pe pagina proprietății, setați valoarea ofertei utilizând butoanele +/- și confirmați plasarea ofertei prin butonul roșu Liciteaza 

După finalizarea înregistrării, veți putea plasa oferte live pentru toate proprietățile pentru care sunteți înregistrat și ați achiziționat un Token (un drept de participare) in prealabil de la Licitator.

Mult succes!

Notă: Initialele numelui si a prenumelui dvs. vor fi afișate pe site la secțiunea Istoric Licitații în momentul în care veți plasa o ofertă. 

 

LICITAȚIA ÎN SALĂ


Pentru a licita în sală, trebuie doar să ajungeți în sala noastră de licitații cu minim 2h înainte de finalul licitației. Vă așteptăm, după ce v-ați înregistrat pe site și ați agreat politicile noastre, termenii și condițiile si deasemenea pentru participarea la licitatie este necesar sa dispuneti de un card de debit sau de credit cu sumele de avans disponibile.  În cazul în care deveniți cel mai mare ofertant, sumele se vor bloca automat pe card la momentul în care sunteți declarat câștigător.

Trebuie să aveți posibilitatea unui avans de minim 5% din preț înainte de a licita. 

Consultați condițiile de vânzare ale proprietății individuale pentru detalii. Avansul este plătit la fața locului folosind numerar, ordin de plată, card.

Asigurați-vă că știți locația fizică în care se va ține licitația, astfel de detalii le puteți cere de la echipa noastră de suport. 

De asemenea, trebuie să știți că majoritatea licitațiilor noastre sunt vândute sub rezerva aprobării de către vânzător a ofertei celei mai mari, cunoscută și sub numele de „licitații de rezervă”. În acest caz, suma licitată câștigătoare va fi trimisă spre aprobare vânzătorului după licitație și veți fi informat de un reprezentant al nostru cu privire la statusul ofertei dvs. în scurt timp după licitație.

O descriere a termenilor folosiți pentru o înțelegere mai bună găsiți AICILoading...
Loading...
Loading...

Se proceseaza